top of page


 

Diensten

Horeca concept ontwikkeling

Horeca zit in mijn bloed en is voor mij altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Van kwalitatief goede horeca kan ik enorm genieten en het zien van ambacht is voor mij een must. In de projecten die ik begeleid of uitvoer wil ik de waardering voor iets moois benadrukken. Als iets met de hand vervaardigd is mag dat gezien worden. Een horeca ruimte moet een beleving zijn, en moet een verhaal vertellen zonder dat er gesproken wordt.

 

Dit kan alleen maar gerealiseerd worden door de juiste samenwerking tussen de mensen die het maken en de mensen die er in mogen verblijven. Graag zou ik met u in gesprek gaan om iets moois te maken.

2019.01.12.Oase-interieur-7-560x373.jpg
Van plan tot werkelijkheid

Heeft u een plan, idee of al uitgewerkt design en wilt u dit gaan uitvoeren? Samen met By Meyer kunt u invulling geven aan die plannen. Dan kunt u denken aan de begeleiding tijdens de realisatie tot totale Turn-Key projecten waarbij u alle zorgen uit handen geeft.

Maatwerk

Naast het ontwikkelen van concepten en het begeleiden van de uitvoering kan By Meyer ook maatwerk op kleine schaal leveren. Hierbij moet u denken aan:

 

-Meubels

-Vloeren

-Wandbekleding

-Bijzondere reclame uitingen

 

bottom of page